Over ons

‘Live is change. Growth is optional. Choose wisely’

Over ons

Onze Missie

Dojo voor Leiders is een initiatief, bedoeld om ruimte te geven aan leiderschapsontwikkeling en om duurzame verandering in organisaties te realiseren via leiderschap. Wij geloven dat, wanneer leiders in staat zijn om elke situatie zelfbewust vanuit rust en met focus aan te kunnen gaan, dit doorwerkt in een positieve en inclusieve cultuur binnen de organisaties waar die leiders werken. En dat dit vervolgens doorwerkt in een wereld waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Als voorbeeld voor onze kinderen.

Dit vraagt oefening en met Dojo voor Leiders creëren we speciaal daarvoor ruimte.

Een leider is iedereen die bereid is om een opmerkelijk verschil te maken ten bate van een groter belang en daarbij anderen mee te nemen. Onze programma’s zijn gericht op het ontwikkelen van de hele leider als professional én als mens (hoofd, hart en lijf verenigd en met elkaar in lijn gebracht). Dan ontstaat krachtig leiderschap, zonder te verharden.

Kernwaarden

Gelijkwaardigheid, aandacht, professioneel, eenvoudig, plezier.

Team KIWORKX

Wij zijn een groep trainers/coaches/adviseur met een achtergrond in het bedrijfs- en organisatieleven én met ervaring in een of meer krijgskunsten. Op het van deze twee werelden is onze aanpak ontwikkeld. Die dragen wij met positieve energie en passie uit in organisaties. Wij zijn …

Peter Hoogeveen

Oprichter Dojo voor Leiders, trainer, coach, adviseur

Peter combineert ruim 25 jaar ervaring in HR- en organisatieontwikkeling met ruim 25 jaar ervaring in krijgskunsten (judo, karate, aikido, systema). Studeerde Personeel & Arbeid, Arbeidsrecht en Bedrijfskunde aan verschillende hogescholen. Werkte in uiteenlopende branches en kent de organisatiedynamiek van de werkvloer tot en met de directiekamer. Energiek, eerlijk, gedreven en sterk in contact. Voor zijn boek Business aikido ontving hij een eervolle shortlistnomintatie voor Managementboek van het jaar 2019.  

‘Aikido is mijn passie, de maatschappij is mijn dojo en wat mensen werkelijk kunnen is mijn geloof’.

Cahit Ölmez

Kerntrainer, acteur, storyteller en associate partner bij KIWORKX.

Combineert ruim 25 jaar ervaring in de trainingswereld met een carrière als professioneel acteur. Studeerde aan de Toneelschool Amsterdam en speelde in diverse TV-, film- en toneelproducties. Doceert in de theaterwereld waarbij hij op meesterlijke wijze zijn ervaring combineert met aikidoprincipes. Hij volgde zijn opleiding bij Aalt Aalten, de Nederlandse grondlegger op het gebied van ‘Aikido in het dagelijkse leven’. Geeft ruimte, inspireert en verstaat als geen ander de kracht van zacht.

‘Het is niet mogelijk om een probleem op te lossen zonder creatief te zijn. Het is niet mogelijk creatief te zijn zonder evenwichtig te zijn’.

Yvonne Hoogeveen

Trainer, logistieke kei en associate partner bij KIWORKX. Levenspartner van Peter en een belangrijke kracht achter de schermen bij KIWORKX. Dankzij haar veelzijdige loopbaan in het bedrijfsleven thuis op veel gebieden. Volgde een HBO-opleiding tot coach, volgde verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheid (waaronder Rots & Water, Rots & Water specialisatie voor vrouwen). Begeleid jongeren met levensvragen. Daarnaast werkzaam als transitiemanager een internationaal softwarebedrijf. 

‘Wie zijn eigen weg gaat kan door niemand worden ingehaald’.

Arno Groeneveld

Trainer. Beoefent meer dan 20 jaar krijgskunsten (kickboksen, aikido, systema) en verzorgt daarin ook regelmatig lessen. Werkt bij een woningcorporatie in diverse rollen en daarnaast regelmatig als trainer voor KIWORKX. Zacht maar raak in de verbinding, rechtvaardig en voelt als geen ander aan wat er speelt in een groep en hoe dat doorwerkt in spanning of ontspanning.

‘Je kunt de zon laten schijnen of in de schaduw lopen. De keuze is aan jou …’.

Business Aikido Facilitator worden?

Wil jij ook leren om impactvolle Business aikido workshops en trainingen te geven? Wij zoeken enthousiastelingen met een hart voor zowel krijgskunsten als het ontwikkelen van mensen. 

Bel of mail met Peter voor een eerste uitwisseling. Gaaf dat je het overweegt!