Nieuws

‘The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity’

23-4-2024 | Podcast Hans van Giffen

Hans van Giffen in gesprek met Peter Hoogeveen over een belangrijk principe; in beweging blijven. Hans is eigenaar van Silk-Road, Nederlands en Europees kampioen Tai Chi Chuan en Chi Gong. Plaats: zijn sfeervolle school in Amersfoort. Meer info: www.silk-road.nl. Hier de link (of Dojo voor Leiders zoeken op Spotify).

Quote: ‘Als je loopt loop dan. Als je zit, zit dan. Maar wiebel in geen geval.’

16-4-2024 | Intropodcast Peter Hoogeveen

Krijgskunstlessen voor in het dagelijkse leven! Intropodcast waarin Caroline Schenk-Kwint Peter Hoogeveen bevraagt op het waarom van Dojo voor Leiders als oefenplek voor leiderschap en als podcastserie waarin hij bijzondere mensen uit de wereld van krijgskunsten portretteert. Hier de link (of Dojo voor Leiders zoeken op Spotify).

In elke podcast een tip voor jou als luisteraar waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Quote: ‘Als je bereid bent om te leren, dan kan niemand je stoppen.’

25-1-2024 | Praktijkvoorbeeld; verbale aanval

Nieuwe blog/post op KIWORKX.nl en LinkedIn waarin een voorbeeld van Business aikido in de praktijk. Voor iedereen die regelmatig professioneel vergadert. Met de belangrijkste inzichten/lessen op een rijtje: https://www.kiworkx.nl/business-aikido-in-de-praktijk-een-verbale-aanval-tijdens-vergaderen/

8-1-2024 | data open trainingen in 2024

Yes! De open trainingen in 2024 zijn gepland. De info en data vind je onder ‘agenda trainingen‘ op deze website. Let op: voor deelname aan de ‘green belt’ of de ‘black belt’ is een ‘orange belt’ een voorwaarde. Zo sluiten de programma’s het beste aan op jouw leerweg.  

24-10-2023 | Eerste lichting onderweg

Op 19 en 20 oktober startte de eerste lichting Leadership CORE Programma, onze ‘orange belt’. Met een mooie groep 2 dagen gewerkt aan zelfbewustzijn, wendbaarheid vergroten d.m.v. ontspanning, krachtig leiderschap d.m.v. centreren en weten waar je stevig voor wilt staan. Allemaal een mooi certificaat + natuurlijk een op naam gestelde oranje band. Op naar de green belt!