Incompany

To get something you never had, you have to do something you never did.

Incompany trainingen

Dojo voor Leiders Incompany

De programma’s uit onze dojo kunnen wij ook Incompany verzorgen, in samenwerking met de HR- of L&D-afdeling en in opdracht van het bestuur of directie. Naast onze leiderschapsprogamma’s zijn wij goed thuis in teamontwikkeling, omgaan met verandering, vitaliteit en weerbaarheid, wendbaar organiseren en communicatie. Waar nodig werken wij samen met Top-specialisten uit ons brede netwerk.

Onze beproefde aanpak Business aikido dient altijd als basis voor incompany trainingen. Daarbij beperken wij ons niet tot sec theorie en modellen maar brengen in al onze trainingen een stuk beleving (ervaringsleren/embodiment) in. De overtuiging die hieronder ligt is dat ervaringsleren de beste borging garandeert.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Workshops

Impactvolle workshops en masterclasses

Stel, je wilt in relatief korte tijd (2 – 4 uur) een impactvolle workshop verzorgd hebben. Bijvoorbeeld als leider voor je team of als programmamanager een bijzondere toevoeging aan je programma. Een workshop waarbij de manier waarop je mensen kijken wordt verruimd, mensen ontdekken dat ze veel sterker zijn dan ze denken of waarbij een bepaald thema fysiek ervaarbaar wordt gemaakt zodat op een dieper niveau duidelijk wordt wat de echte boodschap voor iedereen is. Dan is een Business aikido workshop of masterclass een goede en sterke keuze.

Vanuit ons grondige begrip van organisatiedynamiek (zowel profit als non-profit, van werkvloer tot en met de bestuurskamer) én grondige begrip van krachtige krijgskunstprincipes, kunnen wij vrijwel alle actuele en relevante thema’s omzetten in een bijzondere en impactvolle belevenis waarbij eyeopeners gegarandeerd. Afhankelijk van het thema schakelen wij de juiste facilitator in.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een waardevol naslagwerk

de weg van de harmonie

Een waardevol naslagwerk en managementboek

Speciaal voor deelnemers aan onze trainingen en workshops schreef Peter Hoogeveen het boek Business aikido als naslagwerk. Peter, al jaren zelf een bevlogen aikidobeoefenaar, beantwoordt in dit boek de vraag hoe aikido kan helpen om succesvoller te zijn, professioneel maar ook als mens. In Business aikido worden 8 tijdloze aikidoprincipes uitgewerkt en geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en oefeningen. De vakjury van Managementboek pikte dit op en waardeerde het met een eervolle shortlistnominatie voor Managementboek van het jaar 2019.

In tijden van verandering lopen veel organisaties vast op weerstand, verdeeldheid, onbegrip, stress en conflict – belemmerende factoren die je met aikido kunt wegnemen om zo de weg te banen naar een krachtigere versie van jezelf, een beter presterend team en een succesvollere organisatie. Een aanrader, als naslagwerk of gewoon voor wie zich wil blijven ontwikkelen.

Meer informatie en/of bestellen kan via onderstaande knop

Keynote spreker

Peter Hoogeveen als Keynote spreker

Peter Hoogeveen combineert ruim 25 jaar ervaring in HR- en organisatieontwikkeling met ruim 25 jaar ervaring in Japanse krijgskunsten. Al 15 jaar houdt hij zich gepassioneerd bezig met het vertalen van de krachtige krijgskunstprincipes naar praktische waarde voor in bedrijven en organisaties.

Sinds het verschijnen van zijn boek Business aikido wordt hij regelmatig gevraagd als keynote spreker, en dat doet hij op scherp. Als geen ander weet hij zijn publiek op het puntje van hun stoel te krijgen, en vandaaruit in beweging. Naast een inspirerend verhaal, waarbij hij zichzelf niet spaart als het gaat om het maken van fouten én het ervaren van succesmomenten, brengt hij ook een stuk beleving.

Een raak verhaal, een bijzonder perspectief, een verrassende ervaring en eyeopeners gegarandeerd.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 
5/5

Ontzettend goed opgezet

'Uitgeverij Nubiz heeft een pareltje uitgegeven … Aikido betekent 'de weg van de harmonie' en wordt door auteur Hoogeveen ook omschreven als: 'het doel is niet om een tegenstander uit te schakelen, maar om een medestander in te schakelen.' Alleen al door die denkwijze, enigszins omdenken, creëer je nieuwe openingen …Business Aikido is ontzettend goed opgezet, de Aikido principes zijn bijvoorbeeld verweven door de hele tekst, en in de bijlagen worden ze nogmaals vermeld.’

Annemiek Sierhuis
Data Analyst, planningsdeskundige, bedrijfskundige
5/5

Een must-read voor iedere professional en leidinggevende

‘Er zijn al vele boeken over aikido geschreven, maar toch is dit boek een welkome aanvulling: het is het eerste boek dat beknopt uitlegt hoe je aikido in je dagelijkse leven en werk kunt toepassen. Helder, bondig en praktisch – een plezier om te lezen. Het zal jou (en je team) helpen andere keuzes te maken en boven jezelf uit te stijgen. Een must-read voor iedere professional en leidinggevende!’


Daan Fousert
Directeur Servant Leadership Solutions
5/5

Geweldige keynote

‘Met Peter Hoogeveen hadden we een geweldige Keynote waar hij de principes van de Japanse kunst Aikido verbond aan persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling.’

Gert van den Heuvel
Directeur bij Go4People Onderwijs