Ondek de 8 Aikido principes die alle goede leiders krachtig maken

Ontdek nu (gratis) het geheim van echt goede leiders! De 8 fundamentele Aikido principes waar alle goede leiders, bewust of onbewust rekening mee houden. 

In deze whitepaper ondek je de 8 principes en hoe je ze kan toepassen in de dagelijkse praktijk. En als je het nu download ontvang je ook nog 3 bonussen!

Bonus 1: Extra verdieping op de 8 principes

Om stappen te maken als leider wil je aan de slag met deze 8 fundamentele principes! Daarom stuur ik je per principe extra verdieping zodat je hier doelgericht mee aan de slag kan.

Bonus 2*: De checklist "ben ik in balans?"

Heb je wel eens het gevoel dat je niet helemaal in balans bent, maar niet exact kan achterhalen waar dat nu vandaan komt? Met deze checklist breng je daar verandering in! Met deze checklist achterhaal je namelijk waar jij jouw balans kan verbeteren!

Bonus 3*: Ontdek hoe je binnen 2 minuten weer vol in je kracht staat! 

Er zijn altijd wel momenten in een dag dat je het even niet meer weet. Met het e-book centreren ontdek je hoe je op zo’n moment jezelf binnen twee minuten kan resetten. Zo sta je binnen no-time weer vol in je kracht! 

 

* Bonus 2 en 3 ontvang je na de extra verdieping.

Ontvang ze nu in je mailbox

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de whitepaper in je mailbox! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en als je niets meer van mij wilt ontvangen kan je me altijd mailen of jezelf heel gemakkelijk uitschrijven. 

Marketing door

Wat anderen zeggen

5/5

Frisse en originele kijk

‘Business Aikido biedt een frisse en originele kijk op samenwerken en leidinggeven. Over samen creëren en dicht bij elkaar blijven, gebaseerd op klassieke principes, toegepast in de praktijk van alledag. Een leerzame gids voor manager en medewerker met praktijkvoorbeelden waar iedereen meteen mee aan de slag kan.’

Hans Leijtens
(voormalig) Commandant Koninklijke Marechaussee
5/5

Ki ken tai ich

‘Als Peter voor een groep staat met aiki is hij volledig congruent. Voor mij een teken dat alles één is: wat hij doet, wat hij zegt, hoe hij met de anderen omgaat, waar hij staat en beweegt, wie hij hoort, wie hij ziet, wie hij voelt, … ‘Ki Ken Tai Ich’.

Greet de Beats
Business communication trainer, Lecturer & researcher
5/5

uitermate leerzame training

'Ik heb door middel van de fysieke oefeningen ervaren hoe het voelt om veranderingen tot stand te brengen; ook de weerstand die veranderingen teweeg kan brengen is voelbaar, daardoor begrijpelijk en het maakte ook duidelijk hoe deze ook om te buigen. Het was een uitermate leerzame training in een hele ontspannen sfeer.'

Fred Baars
Teamleider participatie Gemeente Uden